YAŞAM VE MEKANLAR

YAŞAM VE MEKANLAR "Harvest Kaplankaya geri dönüyor."

Bu haber 29400 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

13-17 Ekim’de şehrin kalabalığından uzak, doğa ile iç içe gerçekleşecek birbirinden etkileyici konuşmaların, workshopların, gastronomik deneyimlerin, keşiflerin, performans sanatlarının ve müziğin buluşacağı Harvest Kaplankaya bu yıl insanların birbirleriyle olan bağlarını yeniden keşfetmeye, küresel sorunları düşünmeye ve potansiyelimizi kutlamaya odaklanıyor.

Dünya çapında ünlü bütünsel wellness deneyimi ve seçkin mimarisi ile fark yaratan Six Senses Kaplankaya, Ege rüyasını sonbahar aylarında ve kışın yaşatmaya davet ediyor. Harvest Kaplankaya, sonbaharda bir yıllık bir aradan sonra Ege kıyılarına dönüyor. 13-17 Ekim tarihleri arasında uluslararası üne sahip konuşmacılar, terapistler ve sanatçılara Six Senses Kaplankaya bünyesinde ev sahipliği yapacak olan Harvest Kaplankaya, refah ve doğaya odaklanan serilerinin ardından, bu yıl insani bağları yeniden keşfetmek, önemli küresel sorunları düşünmek ve bireylerin potansiyelini tartışmak amacıyla gerçekleşecek. Birbirinden büyüleyici konuşmalar, workshoplar, gastronomik deneyimler, performans sanatları ve müzikle dolu dolu geçecek olan beş gün boyunca sektör liderlerinden, girişimcilerden ve aktivistlerden oluşan misafirler ağırlanacak.

Hem küresel hem de bireysel düzeyde zihinsel ve bedensel iyileşmeyi hedefleyen Harvest etkinliğinde alanında dünyaca ünlü bir çok konuk Six Senses Kaplankaya’da buluşacak. Modern filozof, fütürist ve teknoloji uzmanı Jason Silva, Antropolog ve National Geographic kaşifi Wade Davis, farkındalık eğitmeni ve Innermap’in kurucusu Mitra Manesh, ve Şaman Dr. Alberto Villoldo gibi isimler konuşmacı olarak yer alırken, yeni bilgi ve uygulamaları misafirlerin hayatına entegre etmesine yardımcı olacak birbirinden deneyimli uygulamacılar da Harvest’da yerini alacak. Lisa de Narvaez'in Blisspoint Breathwork meditasyon tüyoları, Julien Paccaud'un Vücut Ekolojisi atölyesi, beden ve zihin arasındaki bağlantıları anlayarak sağlığa giden yolda katılımcılara rehberlik edecek.

Ege’nin güzel kıyılarında, keşfedilmeyi bekleyen gizli bir doğa harikası niteliği taşıyan, her köşesinde farklı bir güzellik barındıran Six Senses Kaplankaya keşfetmek isteyen misafirlerine sunduğu bisiklet turu, yürüyüş, yoga aktiviteleri ile fark yaratıyor. Rehber eşliğinde gerçekleştirilen bisiklet turu ile misafirler hem fiziken kendilerini geliştirme imkanı buluyor hem de şehrin kalabalığından uzaklaşıp doğanın derinliklerine doğru çıktıkları yolculukta iç dünyalarına dönüp doğa ve kendileri ile yeniden bağ kuruyor .

Bedensel ve ruhsal iyileşme ve yenilenmeyi hedefleyen, kendimizle, çevremizle, gezegenimizle ilgili yeni düşünme ve yaşama yollarını içeren programlarıyla Ege’nin güzelliklerini yıl boyunca misafirleri ile paylaşmaya hazır. Bambaşka bir Ege rüyası sunmayı hedefleyen Six Senses Kaplankaya, avantajlı fiyat önerileri ile Sonbahar ve Kış aylarına yepyeni ve taze bir başlangıç getirerek mükemmel bir fırsat sunuyor.

Six Senses Kaplankaya kendini yenilemek ve doğa ile yeniden bütünleşmek isteyen misafirleri Bodrum’un en huzurlu ve dingin dönemini birlikte keşfetmeye davet ediyor.

ETİKETLER :
AAAAA EKİCİ SNOB AKKOMARKA-1 Ülker Vegan Çikolata

ÖNERİLEN HABERLER

EKİCİ ÖDÜL BANNER Reis Gıda Metro Türkiye
KAHVE DÜNYASI