SEKTÖR ATAMALARI   Terra Pizza’da üst düzey atama: Yeni CEO Fasih Emrah Peker oldu.

SEKTÖR ATAMALARI Terra Pizza’da üst düzey atama: Yeni CEO Fasih Emrah Peker oldu.

Bu haber 33552 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Türkiye'nin ilk zincir pizza restoranlarından olan Terra Pizza’nın yeni CEO’su, 13 Ocak 2021 tarihinden bu yana Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Fasih Emrah Peker oldu. 

Lisans eğitimini 2008 yılında Sabancı Üniversitesi Üretim Sistemleri/Endüstri Mühendisliği Bölümü’nde tamamlayan Fasih Emrah Peker, kariyerine Coca-Cola İçecek firmasında Uluslararası Finansal Analist olarak başladı. Aynı bünyede Finans Yöneticiliği görevine terfi eden Peker, 2016 yılında Doğadan markasından sorumlu Finans Müdürlüğü görevine getirildi. 

Peker, 2017-2021 yılları arasında Tavuk Dünyası bünyesinde Strateji ve İş Geliştirme Direktörü olarak görev yaptı. 2021 yılının başında Terra Pizza bünyesinde Genel Müdür Yardımcılığı görevini üstlenen Peker, Terra Pizza’nın yeni CEO’su oldu. 

Eğitim hayatındaki akademik ve sosyal başarılarıyla dikkat çeken Fasih Emrah Peker, mezun olduğu Sabancı Üniversitesi’nden yüksek onur bursu ve sertifikasına sahip. 

1995 yılında İzmir'de Pizza Pizza adıyla kurulan Terra Pizza, Türkiye'nin ikinci büyük pizza zinciri olarak, bugün 44 ilde bulunan 120’yi aşkın şubesinde konuklarını ağırlıyor. İzmir Torbalı'da 8.000 m²’lik alan üzerine kurulu modern tesislerinde, üretim ve tedarik operasyonlarını gerçekleştiren şirket, çalışmalarını bayilik sistemi ile yürütüyor. Ağustos 2018’de hisselerinin tamamı Türkiye’nin önde gelen özel sermaye fonlarından  MediterraCapital tarafından satın alınan Terra Pizza, MediterraCapital’in sağlayacağı finansal ve stratejik destek ile Türkiye'nin önde gelen restoran zincirlerinden biri olmayı hedefliyor. 

ETİKETLER :
AAAAA EKİCİ SNOB AKKOMARKA-1 Ülker Vegan Çikolata

ÖNERİLEN HABERLER

EKİCİ ÖDÜL BANNER Reis Gıda Metro Türkiye
KAHVE DÜNYASI