Kahve Dünyası ve Arçelik’ten Kahve Eşliğinde Dost Sohbetleri!

Kahve Dünyası ve Arçelik’ten Kahve Eşliğinde Dost Sohbetleri!

Bu haber 10449 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Bu önemli iş birliği kapsamında 29 Ağustos – 10 Eylül tarihleri arasında kahve mutluluğu Antalya’dan başlayarak Bodrum, İzmir, Bursa, Eskişehir, Ankara ve İstanbul şehirlerini dolaşarak dost sohbetlerine ve keyifli paylaşımlara eşlik edecek. Bu özel etkinlikte Aret Vartanyan da keyifli söyleşileriyle yer alacak. 

Dost sohbetlerinin en lezzetli ve keyifli eşlikçisi bir fincan kahve fikriyle yola çıkan ve kahvenin peşinden on bin kilometre gidecek olan “1Kahve2Dost” etkinlik serisi, 29 Ağustos’ta Antalya’da başlayacak ve 10 Eylül’de İstanbul’da tamamlanacak. Kahve Dünyası’nın dünyanın farklı coğrafyalarına ait yöresel filtre kahveleri, enfes tadıyla espressosu, günlük hayatın vazgeçilmez eşlikçisi bol köpüklü Kahve Dünyası Türk Kahvesi ve sıcak havalarda serinlemek isteyenler için Cold Brew kahveleri, Arçelik’in en son teknoloji kahve makinelerindeki uzmanlığıyla hazırlanarak ikram edilecek. 

Kahve eşliğinde sevdiklerimizle yaptığımız o değerli sohbetlere, dost muhabbetlerine bu etkinlikte Aret Vartanyan’ın birbirinden keyifli söyleşileri de eşlik edecek. 10 ilde, her gün saat 12:00 ve 20:00 arasında gerçekleşecek etkinliklerin açık adreslerine www.kahvedunyasi.com da yer alan blog yazısından ulaşabilirsiniz.

Etkinlik Takvimi:
29-30 Ağustos – Antalya, 1-2 Eylül – Bodrum, 3-4 Eylül – İzmir, 5 Eylül – Bursa, 6 Eylül – Eskişehir, 7 Eylül – Ankara, 9-10 Eylül - İstanbul

Kahve Dünyası Hakkında

Yarım asırdır kahve - kakao ticareti yapan ve 30 yıla yaklaşan çikolata deneyimi bulunan Altınmarka Grubu’nun bir üyesi olan Kahve Dünyası, ilk mağazasını İstanbul’un Eminönü semtinde açtı. Misafirperverliği ve ikram kültürüyle kısa sürede sektörün öncü markalarından biri haline gelen Kahve Dünyası günümüz itibarıyla Türkiye’nin coğrafi penetrasyonu en yüksek kahve ve çikolata zinciridir. Yurt içinde 200’ü aşkın mağaza olmak üzere 600’e yakın satış noktası, yurt dışında ise 15 mağazası bulunan Kahve Dünyası, her gün 100 bini aşkın misafirine hizmet vermektedir. Tüm mağazalarının işletmesini üstlenerek kalitesini garanti altına alan Kahve Dünyası aynı zamanda, kahve, çikolata, dondurma, unlu mamul ve fit lezzetlerden oluşan bini aşkın lezzetinde, kendi üretimi olmayan hiçbir ürünü misafirlerine sunmayarak Türkiye’de bir benzeri olmayan kahve mağazacılığı anlayışı sergilemektedir. 

“Hepimizin Ortak Noktası” söylemiyle faaliyetlerini sürdüren Kahve Dünyası’nın kurumsal sosyal sorumluluk projelerini bir araya getirdiği budunyahepimizin.org isminde bir platformu bulunmaktadır.

ETİKETLER :
AAAAA EKİCİ SNOB AKKOMARKA-1 Ülker Vegan Çikolata

ÖNERİLEN HABERLER

EKİCİ ÖDÜL BANNER Reis Gıda Metro Türkiye
KAHVE DÜNYASI