E-ticaret satışlarının arasına sirke ve sirkeli ürünler de eklendi.

E-ticaret satışlarının arasına sirke ve sirkeli ürünler de eklendi.

Bu haber 30622 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Evde geçirilen zamanlarda tüm ihtiyaçlar online olarak temin edilirken, sağlık ve bağışıklık için en önemli ürünlerden biri olan sirke de Fersan’ın online shop’unda çeşitli kampanya ve internete özel paketlerle satışa sunuluyor.

Yıllık 18 milyon litre sirke üreten Fersan, sirke çeşitlerinin yanı sıra, pandemiyle birlikte piyasaya sunduğu detox içecekleriyle müşterilerine Fersan’ın online shop kanalından da ulaşıyor. Salgınla birlikte sirkenin hijyen ürünü olarak da kullanım farkındalığının arttığını belirten Fersan Yönetim Kurulu Başkanı Gürhan Güven, son zamanlarda pazarlama faaliyetlerinde e-ticaretin ciddi bir yere sahip olduğunu ve sürekli daha iyiye giden bir satış kanalı olma yolunda ilerlediklerini belirtti. 

Güven; “Dijitalleşmeyle birlikte üretimler daha hızlı ve ölçümü kolay bir hal almaya başladı. Yeni kampanyalarımız ve sosyal medya kanallarımız ile e-ticareti desteklemeye yönelik adımlar atıyoruz. Fersan’ın tüm ürünleri şu anda online shop’ta mevcut. E-ticarete özel avantajlı paketler hazırladık, farklı ürünlerimizi bir araya getirerek paket olarak satış yapıyoruz. Önümüzdeki günlerde tüketicilerimize sadece online shop’a özel kampanyalar ve farklı indirimli paketler sunacağız. Hem sosyal medya hem de e-ticaret ortamında takipçi ve müşterilerimizin demografik özelliklerini ve bölgesel dağılımlarını inceliyoruz. Bu bilgiler pazarlama ve satış faaliyetlerimizi ve müşteri deneyimlerini geliştirmemize olanak sağlıyor. Şu ana kadar ki verilere göre ürünlerimizin ortalama sipariş tutarı 75 TL olarak gözükürken, ağırlıklı olarak paket ürünlerimiz tercih ediliyor. 2021 sonunda ise kendi online shop sitemiz dahil tüm e-Ticaret kanalları için hedefimiz toplam satışlarımızın %5’likbir kısmını e-ticaret üzerinden gerçekleştirmek” şeklinde konuştu.

Nielsen verilerine göre sirke kategorisi geçtiğimiz yıla göre yüzde 66 oranında büyüdü. Doğal ve katkısız olmasından dolayı birçok farklı kullanım alanı olan sirke, turşu kurulumundan, temizliğe, bağışıklık sistemini güçlendirmek için gargara yapılmasından, sebzeleri bakterilerden arındırmak için yıkamaya kadar farklı şekillerde kullanılıyor. Yıllık 18 milyon sirke üreten Fersan, sirke çeşitleriyle birlikte, Ramazan’a özel ürünleri ve pandemiyle birlikte piyasaya sunduğu detox içecekleriyle müşterilerine Fersan’ın online shop kanalından da ulaşıyor.

ETİKETLER :
AAAAA EKİCİ SNOB AKKOMARKA-1 Ülker Vegan Çikolata

ÖNERİLEN HABERLER

EKİCİ ÖDÜL BANNER Reis Gıda Metro Türkiye
KAHVE DÜNYASI