Burger King® Restoranlarında KitKat® Rüzgarı Esiyor.

Burger King® Restoranlarında KitKat® Rüzgarı Esiyor.

Bu haber 28274 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Ev dışı tüketim sektörünün öncü firmalarından Nestlé Professional ile Türkiye'de hızlı servis restoran zinciri sektörü lideri TAB Gıda bünyesinde faaliyet gösteren vazgeçilmez lezzetlerin adresi Burger King®, tatlı iş birliğine imza attı. Nestlé’nin çok sevilen ürünü KitKat® ile hazırlanan lezzetler, seçili Burger King® restoranlarında yerini aldı.

İş birliği kapsamında atıştırmalık kategorisinde trendlere ve yeniliklere yön veren KitKat® ile yapılan tatlılar, seçili 50 Burger King® restoranında lezzet tutkunlarıyla buluşmaya başladı. 

Çikolata Aşkını Doyasıya Yaşatacak!

KitKat® ile yapılan Muffin; lezzetli muffin hamuru, arasında akışkan sütlü çikolata ve üzerinde çıtır KitKat® parçalarından oluşurken; KitKat® lezzetini doyasıya yaşatan Çokoburger ise iki çikolatalı hamur arasında akışkan sütlü çikolata ve üzerinde çıtır KitKat® parçaları ile hazırlanıyor. Alevde ızgara ateşinin kralı Burger King®’de lezzetli bir yemek sonrası KitKat® ile hazırlanan Muffin ve Çokoburger ile tatlı keyfi misafirlerini bekliyor. 

KitKat® ile hazırlanan tatlı lezzetler tüketiciler tarafından yoğun bir şekilde tercih edilirken, iş birliğinin önümüzdeki dönemde daha fazla Burger King® restoranlarında yer alması planlanıyor. 

ETİKETLER :
AAAAA EKİCİ SNOB AKKOMARKA-1 Ülker Vegan Çikolata

ÖNERİLEN HABERLER

EKİCİ ÖDÜL BANNER Reis Gıda Metro Türkiye
KAHVE DÜNYASI