Eğlence, Müzik Ve Eşsiz Tatlar The Populıst’te.

Eğlence, Müzik Ve Eşsiz Tatlar The Populıst’te.

Bu haber 12029 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

The Populist, heyecanla beklenen DJ performanslarıyla iyi yemek, iyi müzik ve yüzde yüz eğlence dolu bir yaz deneyimlemek isteyen tüm misafirlerini bekliyor. 

Şehrin sosyalleşme trendi The Populist, müzikseverlerin heyecanla beklediği DJ performanslarına Ağustos ayından itibaren tekrar kapılarını açıyor. The Populist kendisiyle özdeşleşen ve misafirlerine iyi müzik ve kesintisiz eğlence deneyimi yaşatan DJ performanslarına kaldığı yerden devam ediyor. Nadir Duman, Yang, Berke Yavuz ve Kaan Yüceil gibi özlenen isimlerin yanı sıra Ras Memo, Da, Soulbrother ve Fasitdaire gibi yepyeni isimler de ilk kez The Populist DJ kabininde müzikseverlerle buluşacak. Eğlencenin dozu Ağustos ayı boyunca yine The Populist’ten yükselecek. 

Uluslararası craft lezzetler arasında Türkiye’nin altın madalyaya layık görülen ilk craft lezzeti olmayı başaran Torch Brewery ve diğer özgün craft tatlarıyla, yenilenen güçlü menüsü ve kesintisiz müzik etkinlikleriyle şehirde kalanlara dopdolu bir yaz vadeden The Populist, geniş avlusu ve keyifli terasıyla güzel havaların tadını çıkarmak isteyen misafirlerini yüzde yüz eğlence dolu konseptiyle ağırlamaya devam edecek. 

The Populist’in kendine has lezzetlerin ve sınırsız eğlencenin keyfini çıkarmak için Ağustos ayında Yapı Kredi bomontiada’yı mutlaka ziyaret edin.

ETİKETLER :
AAAAA EKİCİ SNOB AKKOMARKA-1 Ülker Vegan Çikolata

ÖNERİLEN HABERLER

EKİCİ ÖDÜL BANNER Reis Gıda Metro Türkiye
KAHVE DÜNYASI