Bereketi paylaştıkça artan Aşure, Özsüt’lerde paylaşılmayı bekliyor!

Bereketi paylaştıkça artan Aşure, Özsüt’lerde paylaşılmayı bekliyor!

Bu haber 34942 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Birliğin, beraberliğin ve paylaşmanın sembolü olan Aşure, Özsüt menüsünün değişmeyen lezzeti olarak yılın her gününde keyifle tüketiliyor. Bu eşsiz tatlının bereketi ise paylaştıkça artıyor.

Özsüt menüsünün değişmez lezzetleri arasında yer alan Aşure, yılın her gününde keyifle tüketiliyor. Birliğin, beraberliğin ve dayanışmanın sembolü bu eşsiz tatlının bereketi ise paylaştıkça artıyor. Bu yıl 18 Ağustos’a denk gelen Aşure Günü’nden Muharrem Ayı’nın bitiş tarihi olan 7 Eylül’e kadar, Özsüt’ün maharetli ustaları tarafından özenle hazırlanan aşureler Muharrem ayı boyunca Özsüt’lerde yerini alıyor.

İçinde birçok lezzeti beraberinde barındıran bu geleneksel tatlı, özenle seçilen bakliyat, kuru meyve ve yemişlerle hazırlanırken, pirincin özel değirmenlerde öğütülmesiyle hazırlanan sübye ile doygun bir kıvama ulaşıyor. Aşurelik buğday, kuru kayısı, kuru üzüm, kuru incir, portakal şekerlemesi, fasulye ve nohutun mükemmel uyumuyla yaratılan Özsüt Aşuresi, geleneksel tarife sadık kalınarak hazırlanıyor. Süslemesinde kullanılan tarçın, susam, ceviz, kuru kayısı ve kuş üzümü sayesinde görüntüsüyle de sofralara renk katıyor.

Özsüt’ün diğer ürünlerinde olduğu gibi hiçbir koruyucu katkı maddesi kullanılmadan hazırlanan Aşure, porsiyonu 21 TL’lik fiyatıyla satışa sunuluyor. 

ETİKETLER :
AAAAA EKİCİ SNOB AKKOMARKA-1 Ülker Vegan Çikolata

ÖNERİLEN HABERLER

EKİCİ ÖDÜL BANNER Reis Gıda Metro Türkiye
KAHVE DÜNYASI