Fırıncılar Inventis’in yeni lezzetiyle fark yaratıyor.

Fırıncılar Inventis’in yeni lezzetiyle fark yaratıyor.

Bu haber 34431 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Ürün gamında yer alan birbirinden farklı çeşit ekmek mikslerine her geçen gün yenilerini ekleyen Lesaffre Türkiye, yepyeni ve benzersiz bir lezzet olan Inventis Ayçekirdekli Ekmek Miksi’yle fırıncıların müşterilerine sağlıklı, doyurucu ve zengin görünümlü ekmekler yapmasına yardımcı oluyor.

Ürün gamında yer alan birbirinden farklı ekmek miksine her geçen gün yenilerini ekleyen Lesaffre Türkiye, yepyeni ve benzersiz bir lezzet olan Inventis Ayçekirdekli Ekmek Miksi’yle lezzetli, sağlıklı ve doyurucu ekmekler yapılmasını sağlıyor. 

Fırıncılar, Inventis Ayçekirdekli Ekmek Miksi ile müşterilerine, düzenli gözenek yapısına sahip, yüksek hacimli ekmekler yaparak fark yaratıyor. 

Yoğun ayçekirdeği tanelerinden oluşuyor

Kullanıma hazır olması dolayısıyla fırıncıların işini kolaylaştıran Inventis Ayçekirdekli Ekmek Miksi, buğday ve çavdar ununun yanı sıra, yoğun ayçekirdeği tanelerinden oluşuyor. Mikse sadece maya, tuz ve su ilave ederek besin değeri yüksek ve lezzetli koyu renkte ekmekler elde ediliyor. 

165 yılı aşkın tecrübesi, dünya üzerinde 5 kıtaya yayılmış üretim tesisleri ve kaliteli ürünleriyle maya endüstrisinde global referans olan Lesaffre, Türkiye pazarında önemli bir yere sahip. Türk fırıncılık sektörünün ana oyuncularından biri olan Lesaffre Türkiye; Özmaya, Lesafmaya, Pulso, Inventis, Livendo, Safmill, Hasmaya, Canmaya ve Topmix markalarıyla fırıncılık sektörü için profesyonel maya çeşitleri, ekmek geliştiriciler, ekmek miksleri, mayalı hazır karışımlar ve diğer fırıncılık maddeleri, Yuva markasıyla ise ev kullanımına yönelik ürünler üretiyor.

Adana, Amasya ve Lüleburgaz’da üretim tesisleri bulunan Lesaffre Türkiye, ürünlerini Türkiye’nin yanı sıra 80’den fazla ülkeye ihraç ediyor. Sahip olduğu ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve FSSC 22000 Gıda Güvenliği Yönetimi Sistemi sertifikaları ile kalite ve müşteri memnuniyetine verdiği önemi belgeleyen Lesaffre Türkiye, çalışanlarının gelişimi ve AR-GE faaliyetlerinin yanında, çevreye ve topluma karşı sosyal sorumluluklarını yerine getirmek için de ciddi yatırımlar gerçekleştiriyor. 

Lesaffre Türkiye, fırıncılık sektörünün dünyadaki ilk teknik destek merkezi olan Baking Center ile fırıncılık mesleğine katkıda bulunurken, yaratıcılığı desteklemek adına hazırladığı eğitimler ile de sektörün gelişimine katkı sağlıyor.

Lesaffre, bugün tüm dünyada “Ekmekçilik sektörünün referans oyuncusu olarak müşterilerine katma değerli ve yenilikçi çözümler sunmak” vizyonu ve “Gezegenimizi daha iyi beslemek ve korumak için birlikte çalışmak” misyonuyla hareket ediyor. Dünyadaki her üç ekmekten bir tanesi Lesaffre mayasıyla üretiliyor.

ETİKETLER :
AAAAA EKİCİ SNOB AKKOMARKA-1 Ülker Vegan Çikolata

ÖNERİLEN HABERLER

EKİCİ ÖDÜL BANNER Reis Gıda Metro Türkiye
KAHVE DÜNYASI