Kahve Dünyası ve TEGV çocukların nitelikli eğitim desteği almaları için anlamlı bir iş birliğine imza attı!

Kahve Dünyası ve TEGV çocukların nitelikli eğitim desteği almaları için anlamlı bir iş birliğine imza attı!

Bu haber 20730 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Bugüne kadar 3 milyona yakın çocuğu nitelikli eğitim desteği ile buluşturan ve tam 26 yıldır faaliyetlerini sürdüren Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), bu yolculuğuna şimdi çikolata tutkunlarını da ortak ediyor. 

Sosyal hayata ve doğal yaşama somut katkılar sağlamayı görev edinen Kahve Dünyası’nın sivil toplum kuruluşlarıyla yaptığı iş birliği çerçevesinde hayata geçirdiği İyilik Kutuları projesine TEGV de katılıyor. TEGV logolu Kahve Dünyası İyilik Kutuları1 Haziran itibarıyla www.kahvedunyasi.com’da ve tüm Kahve Dünyası mağazalarında satışa sunuldu. Bu iş birliği sayesinde, çocukların hayalleriyle süslediği TEGV logolu Kahve Dünyası İyilik Kutularından satın alanlar nitelikli eğitime destek oluyor. 

TEGV, yurdun dört bir yanında yaşayan dezavantajlı durumdaki çocuklar için farklı kanallarla bağış olanakları yaratmaya devam ederken, Kahve Dünyası da sosyal sorumluluk projeleriyle sivil toplum kuruluşlarına desteğini artırarak sürdürüyor. 

Çikolatanın benzersiz lezzetinin keyfini sürerken aynı zamanda çocukların yüzündeki gülümsemenin sebebi olmak isteyenler hem kendisi hem de sevdikleri için Kahve Dünyası mağazalarından TEGV logolu İyilik Kutularından satın alabilir veya www.kahvedunyasi.com adresinden online sipariş verebilir. 

ETİKETLER :
AAAAA EKİCİ SNOB AKKOMARKA-1 Ülker Vegan Çikolata

ÖNERİLEN HABERLER

EKİCİ ÖDÜL BANNER Reis Gıda Metro Türkiye
KAHVE DÜNYASI