Milgo Çiğ Süt artık Amasya Et Ürünleri’nde!

Milgo Çiğ Süt artık Amasya Et Ürünleri’nde!

Bu haber 20080 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

“Mutluluğun Tadı” sloganıyla perakende satışına başlayan Milgo Çiğ Süt, sütün saf ve doğal halini Amasya Et Ürünleri mağazalarında tüketiciyle buluşturuyor. 

Tamamen doğal ve katkı içermeyen, homojenize ya da pastörize edilmemiş, sütün saf hali Milgo insan vücudu için birçok fayda barındırmaktadır. Tam yağlı, bol vitaminli, yüksek proteinliMilgo, Türkiye ve Avrupa’nın en büyük damızlık yetiştirme ve süt üretimi tesisi ATASANCAK Acıpayam tarım işletmesinde üstün hijyen koşullarında üretiliyor ve hiçbir işlem görmeden sofralarınıza konuk oluyor. Doğal çiğ süt Milgo’nun üretim süreci, sağımdan şişelemeye adım adım takip ediliyor. Sütler hijyenik koşullarda +4 C° soğuk zincirini koruyarak süt tanklarına aktarılıyor ve el değmeden şişeleniyor. 

Besisinden paketlemesine kadar üretimin her aşamasını kendi tesisinde yapan ve 60’dan fazla taze et, şarküteri ve sos ürün yelpazesiyle hizmet veren Amasya Et Ürünleri, sütün doğallığını da Milgo ile mağazalarında tüketiciyle buluşturuyor.

Milgo’nun doğal çiğ sütünü sipariş vermek isteyen tüketiciler, Amasya Et Ürünleri’nin Metrocity AVM, Marmara Forum AVM, Emaar Square AVM, Palladium AVM, Kozyatağı Carrefour AVM, Watergarden AVM’ deki mağazalarını, market.amasyaeturunleri.com.tr adresini ziyaret edebilir veya Tıkla Gelsin® mobil uygulaması vewww.tiklagelsin.comweb sitesi üzerinden İstanbul lokasyonu için sipariş verebilirler.

ETİKETLER :
AAAAA EKİCİ SNOB AKKOMARKA-1 Ülker Vegan Çikolata

ÖNERİLEN HABERLER

EKİCİ ÖDÜL BANNER Reis Gıda Metro Türkiye
KAHVE DÜNYASI