Pürsu, Maraton İzmir’in Su Sponsoru Oldu.

Pürsu, Maraton İzmir’in Su Sponsoru Oldu.

Bu haber 18688 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Koç Topluluğu markası olan Pürsu, bu yıl ikincisi düzenlenen Maraton İzmir koşularının su tedarikini sağlamak üzere sponsorluk anlaşması imzaladı. 

Türkiye’nin en güvenilir doğal kaynaklarından hijyenik koşullarda el değmeden ürettiği suları tüketiciyle buluşturan Koç Topluluğu Şirketleri’nden Balkaynak A.Ş. markası Pürsu, bu yıl ikincisi gerçekleşecek olan Maraton İzmir’in de su sponsoru oldu. Dengeli mineral yapısıyla eşsiz su Pürsu, Maraton İzmir’in sponsorluk anlaşmasıyla, koşuya katılan sporcuların su ihtiyacını karşılayacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ulusal ve uluslararası spor organizasyonlarına ev sahipliği yapmak ve spor sevgisini kazandırmak için düzenlediği Maraton İzmir, 11 Nisan’da ikinci yarışını gerçekleştirecek.

Pürsu olarak bu yıl ikincisi düzenlenecek olan İzmir Maratonu’nun sponsorları arasında yer almaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu dile getiren Balkaynak A.Ş. Şirket Müdürü Hakan Çelik, “Su sağlıklı yaşam için günlük beslenme rutinimizin en önemli ve vazgeçilmez unsuru. Zinde bir yaşam için spor da olmazsa olmazlarımız arasında yer alıyor. Bu nedenle Pürsu olarak sporun ve sporcuların desteklenmesini çok önemsiyoruz. İzmir Maratonu sponsorluğumuzla da bir kez daha spor severlerin ve İzmirlilerin yanında olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.” dedi. 

Koç Topluluğu markası olan Pürsu, 2011 yılından bu yana 36 ilde 400’e yakın bayisiyle su sektöründe hizmet veriyor. Bal Kaynak Su İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin çatısı altında faaliyetlerini sürdüren Pürsu, ürünlerini Türkiye’nin en güvenilir doğal su kaynaklarından Uludağ ve Nazilli’de bulunan 2 farklı tesisinde üretmektedir. Pürsu, güçlü dağıtım ağı, kaliteli servis anlayışı, sağlık ve hijyene verdiği önem sayesinde kısa sürede ambalajlı su sektörünün önde gelen markalarından biri olmayı başarmıştır. Pürsu, dengeli mineral yapısıyla vücudun eşsiz dengesini korumaya yardımcı olur.

ETİKETLER :
AAAAA EKİCİ SNOB AKKOMARKA-1 Ülker Vegan Çikolata

ÖNERİLEN HABERLER

EKİCİ ÖDÜL BANNER Reis Gıda Metro Türkiye
KAHVE DÜNYASI