Divan Restoranları Sevgililer Gününde Sofralarda Başrolde!

Divan Restoranları Sevgililer Gününde Sofralarda Başrolde!

Bu haber 29248 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Divan Şeflerinin eşsiz dokunuşlarıyla unutulmaz bir sofra için Divan.com.tr, Yemek Sepeti Vale, Getir Yemek ve Fuudy üzerinden sipariş vermek mümkün. 

Divan Restoranları, pandemi nedeniyle Sevgililer Günü’nü evinde Divan ayrıcalığıyla kutlamak isteyenler için birbirinden leziz menülere imza attı. Sevgililer Günü’nü evde ailecek geçirecekler için özel olarak bu sene çocuk menüsü de Divan şefleri tarafından hazırlandı. Vejetaryen beslenmeyi benimseyen çiftler için hazırlanan menüde ise; vejetaryen balkabağı, zeytinyağlı sebze tabağı ve pesto soslu vejetaryen lazanya yer alıyor.   

Divan.com.tr üzerinden sipariş verilebilen özel menülerde şeflerin imza tatları yer alıyor. Özel kutlamaların olmazsa olmazı peynir ve şarküteri tabağı; Parmesan peyniri, keçi peyniri, scamorza peyniri, Gouda peyniri, brie peyniri, füme antrikot, bresaola, dana biberli salam, ayva turşusu, kırmızı üzüm, salatalık turşusu, Kalamata zeytini, tuzlu krakerden oluşuyor. Romantik buluşmalar için özenle hazırlanan 2 kişilik tabak, 150 TL’den satışa sunuluyor. Maromi By Divan’ın efsane suşileri ise Sevgililer Günü’nde de Uzakdoğu Mutfağından vazgeçmeyenler için hazırlandı. California roll, Dragon roll, Spicy tuna roll, sake avokado roll, Sake nigiri, Karides nigiri, Levrek nigiri ve suşi çeşnilerinin yer aldığı 2 kişilik 30 parçadan oluşan leziz menü, 280 TL‘den satışa sunuluyor. 

Divan Restoranlarında kutlama sofralarının vazgeçilmezleri Sevgililer Gününde başrolde yer alıyor. Somon gravlaks, parizyen sebzeler ve kekikli portakal salatası ile renklendirilen zeytinyağlı enginar 160 TL’den, patates graten, sebzeli güveç ve biberiyeli et suyu ile pişirilen Beef Wellington 310 TL’den ve limonlu kremalı patates, tereyağlı brüksel lahanası ve balık veloute sosla hazırlanan Somon Milföy 310 TL’den satışa sunuluyor. Kutlama yemeğini tatlı ile sonlandırmak isteyenlere ise Divan Pastaneleri’nin enfes Sevgililer Günü pastası eşlik ediyor. 2 kişilik Divan pasta 120 TL’den satışa sunuluyor. Set menü olarak da tercih edilebilen menünün fiyatı ise 500 TL. 

Çiftler, Divan Restoranları’nın Yemek Sepeti Vale, Getir Yemek ve Fuudy aracılığıyla sipariş verilebilen Sevgililer Gününe özel hazırlanan tatlardan dilediği seçimi yaparak kendi menüsünü oluşturabiliyor. Menüde başlangıç olarak yer alan tahin, çilek, kavrulmuş ceviz ve köri soslu Beluga Mercimek Salatası ile Somon Gravlaks 150 TL’den satışa sunuluyor. Dana yahni, parmesan fondü, fırınlanmış domates sos ve fesleğen pesto harcıyla hazırlanan klasik lazanya ise ara sıcak olarak 120 TL den sunuluyor. İki çeşit ana yemek seçeneğinin yer aldığı menüde; mantar güveç, sarımsaklı brokoli ve et suyu ile hazırlanan Dana Bonfile 190 TL’den, kış sebzeli ratatuy, tereyağlı patates ve fesleğenli mayonezle servis edilen Norveç Somon ise 190 TL’den satışa sunuluyor. Akıllarda kalacak bir tatla menüyü sonlandırmak isteyenler içinse tiramisu 70 TL’den satışa sunuluyor. Özel geceyi tatlandıracak tatları set olarak sipariş vermem mümkün. Set menü fiyatı ise 400 TL.

ETİKETLER :
AAAAA EKİCİ SNOB AKKOMARKA-1 Ülker Vegan Çikolata

ÖNERİLEN HABERLER

EKİCİ ÖDÜL BANNER Reis Gıda Metro Türkiye
KAHVE DÜNYASI