Kovalayan lezzetler Mcdonald’s’ta!

Kovalayan lezzetler Mcdonald’s’ta!

Bu haber 8300 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

McDonald’s Türkiye, sevdiği pek çok lezzeti hem aynı anda tatmak hem paylaşmak isteyenlere yeni Kova Menü’ler ile eşlik ediyor. Beş farklı seçenekle satışa sunulan Kova Menü’ler restoranlardaki Gel-Al hizmetinin yanı sıra AloServis ile de sipariş verilebiliyor.

McDonald’s Türkiye Pazarlama Direktörü Elif Göktaş, “Kaliteli, doyurucu ve uygun fiyatlı McDonald’s lezzetlerini müşterilerimizle buluşturmaya devam ediyoruz. Kova Menü’lerimiz de müşterilerimizin beklediği yeniliklerden biriydi. Hamburger ve patatesin yanına en çıtır atıştırmalıkları ekledik, farklı tatları bir araya getirdik. McDonald’s lezzetlerini sevdikleriyle paylaşmak isteyenlere artık Kova Menü’lerimiz de eşlik edecek” dedi.

‘BrandZ En Değerli 100 Küresel Marka’ çalışmasına göre dünyanın en değerli 10’uncu markası olan ve Türkiye’de ilk restoranını 1986 yılında açan McDonald’s, 2005 yılından bu yana Anadolu Grubu (Anadolu Endüstri Holding) çatısı altında faaliyet göstermektedir. McDonald’s, bugün yaklaşık 255 restoranı ve 6000 civarında çalışanı ile yılda 100 milyon kişiye hizmet vermektedir. McDonald’s, sunduğu ürün ve hizmetlerin %98’ini Türkiye’de üretim yapan tedarikçilerden temin etmektedir. 

ETİKETLER :
AAAAA EKİCİ SNOB AKKOMARKA-1 Ülker Vegan Çikolata

ÖNERİLEN HABERLER

EKİCİ ÖDÜL BANNER Reis Gıda Metro Türkiye
KAHVE DÜNYASI