“Vitamin Deposu” Freşa Extra serisi ile enerji hiç düşmüyor!

“Vitamin Deposu” Freşa Extra serisi ile enerji hiç düşmüyor!

Bu haber 12986 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Özellikle kış aylarını yaşadığımız bugünlerde griple birlikte virüs artış göstermeye başladı. Şu dönemde olası hastalıklara karşı önlem almak için vitamin içerikli besinler ve içecekler tüketilmesi gerekiyor. 

Meyve aromalı maden suyunun öncüsü Freşa Extra Vitaminli serisinde yer alan Nar, Mandalina ve Elma aromalı maden suları, kış hastalıklarına karşı önlem almanızı sağlıyor. Bir kere denedikten sonra favori içecekleriniz arasında yer alacak olan bu seri, lezzeti kadar sağlıklı oluşuyla da iddialı! 

Freşa, dünyanın en sağlıklı ve yararlı içeceklerinin başında gelen maden suyuna extra vitamin ekleyerek, daha da sağlıklı bir hale dönüştürdü. Serinin Elma, Nar ve Mandalina olmak üzere üç farklı seçeneği mevcut. Kış aylarında yetişen C vitamini oranı yüksek meyveler kış aylarında daha sık görülen hastalıklara önleyici özelliğe sahiptir. Bu sebeple mandalina, nar ve elma gibi meyvelerin tüketilmesi özellikle kış aylarında oldukça önemlidir. Besin değeri yüksek olan elmanın, içerdiği vitamin ve elementler vücudunuzu güçlendirir ve bağışıklık sisteminizi dengeler. Turunçgiller arasında yer alan mandalina soğuk algınlığı riskini azaltarak hastalanmanızı engeller. İçeriğinde bulunan c vitamini sayesinde soğuk algınlığına karşı koruyucu özellik barındırır. Antioksidan içeriği en yüksek olan meyve türleri arasında yer alan nar ise günlük C vitamini gereksiniminin %40'ından fazlasını karşılayabilecek düzeyde vitamin içeriğine sahiptir. Vitamin B6, folik asit, biotin, vitamin B12 gibi vitaminlerin yer aldığı Freşa Extra Vitamin serisi ise vücudunuzun günlük vitamin ihtiyacının önemli bir kısmını karşılıyor.

Sektörde öncü olan ve “Sağlıklı ve lezzetli içecekler” üretme ve yaygınlaştırma misyonunu üstlenen Freşa ‘’Extra Vitamin’’ ile tüketici için bu görevini başarı ile yerine getiriyor. 

ETİKETLER :
AAAAA EKİCİ SNOB AKKOMARKA-1 Ülker Vegan Çikolata

ÖNERİLEN HABERLER

EKİCİ ÖDÜL BANNER Reis Gıda Metro Türkiye
KAHVE DÜNYASI