Wasa’nın sağlıklı yaşam kampanyasına büyük ödül

Wasa’nın sağlıklı yaşam kampanyasına büyük ödül

Bu haber 11784 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Geniş ürün gamıyla 40 ülkede sağlıklı beslenenlerin tercihi olan Wasa, 2020 yılında hayata geçirdiği Pazar Geliştirme Projesi ile influencer pazarlaması alanında Türkiye’nin en başarılı markalarının belirlendiği INFLOW Awards’ta ödüle layık görüldü. 

Tam tahıllı gevrek ekmek ve sağlıklı atıştırmalıkta dünyanın lider markası Wasa, 2020 yılında hayata geçirdiği Pazar Geliştirme Projesi ile influencer pazarlama alanında öne çıkan kampanyaların ödüllendirildiği INFLOW Awards’ın “En İyi Sağlıklı Yaşam Influencer Kampanyası” kategorisinde ödüle layık görüldü. Influencer pazarlama alanında somut bir varlık ortaya koyarak sektörün sürdürülebilir büyümesini hedefleyen INFLOW Network tarafından bu yıl 3’üncüsü gerçekleştirilen ödül töreninde 20’yi aşkın farklı kategoride ödüller sahiplerini buldu.

Ekmeğin sağlıklı bir alternatifi olduğunu tüketicilere anlatma amacıyla hayata geçirilen Pazar Geliştirme Projesi ile ilham verici Wasa tarifleri sosyal medya influencer’ları aracılığıyla yıl boyunca ön plana çıkarıldı. Alanında söz sahibi olan ve geniş bir kesim tarafından takip edilen influencer’lar, takipçileriyle düzenli olarak Wasa’nın faydalarını paylaştı. Ayrıca, proje kapsamında geniş kapsamlı bir ürün gönderimi gerçekleştirildi. Yürütülen iş birlikleri ve oluşturulan strateji kapsamında yıl boyunca Instagram'da gerçekleştirilen paylaşımlarla 4 milyonu aşkın kişiye ulaşıldı. Sağlıklı yaşam tarzını benimseyenler tarafından büyük ilgi gören proje kapsamında Wasa'nın satış hacmi ve cirosu yüzde 50’nin üzerinde büyüdü.

ETİKETLER :
AAAAA EKİCİ SNOB AKKOMARKA-1 Ülker Vegan Çikolata

ÖNERİLEN HABERLER

EKİCİ ÖDÜL BANNER Reis Gıda Metro Türkiye
KAHVE DÜNYASI