Yılbaşı Sofralarında Bonfilet'e Yer Açın!

Yılbaşı Sofralarında Bonfilet'e Yer Açın!

Bu haber 31010 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Paketlenmiş kırmızı et sektörünün öncü şirketi Bonfilet, bol muhabbetli ve samimi yılbaşı sofralarınıza zengin ve sağlıklı alternatifler sunuyor. 2021’e kalabalık sofralarda giremeseniz de yanınızda olan sevdikleriniz için hazırlayacağınız yılbaşı menüsüne karar verirken Bonfilet’in 3 özel alternatif et yemeği tarifine bir göz atmayı unutmayın!

Yılbaşı gecesinin önemli ayrıntılarından biri olan ve gün boyu hazırlık gerektiren ihtişamlı sofralar, bu yıl yerini minimal sofralara bırakacak gibi görünüyor. Akrabaların bir araya toplandığı, dostların ağırlandığı ve çocukların diledikleri gibi eğlendikleri yılbaşı masaları Covid-19 kısıtlamaları nedeniyle kalabalık olamasa da sofralara eşlik edecek enfes yemekler gecenin keyfini artırmaya yardımcı olacak. Yılbaşının evde geçirilmesi, evde denenebilecek yemek tariflerine merakı da artırıyor. Paketlenmiş kırmızı et sektörünün öncü şirketi Bonfilet, bu yıl her zamankinden farklı geçecek yılbaşı sofralarında geleneğin dışına çıkmaya ihtiyaç duyanlar için birbirinden lezzetli 3 alternatif et yemeği tarifi paylaşıyor. 

Hindiye Alternatif 3 Et Yemeği

Tüketicilerini sağlıklı ve güvenli et ile buluşturan Bonfilet, yılbaşının ana yemeği için yılların rutini hindinin dışında alternatif arayanların yardımına koşuyor. Birbirimizden ilk kez bu kadar uzak kalacağımız yılbaşı gecesine lezzet katmak için Dana Kuşbaşı Çeşidiye, Dana Biftek Sarma ve Kuzu Kaburga pratik tarif önerilerini paylaşan Bonfilet, bol muhabbetli ve samimi yılbaşı sofralarınızı zenginleştiriyor.

ETİKETLER :
AAAAA EKİCİ SNOB AKKOMARKA-1 Ülker Vegan Çikolata

ÖNERİLEN HABERLER

EKİCİ ÖDÜL BANNER Reis Gıda Metro Türkiye
KAHVE DÜNYASI