CNR Food İstanbul özel içecekler bölümüyle de dikkatleri üzerine çekti.

CNR Food İstanbul özel içecekler bölümüyle de dikkatleri üzerine çekti.

Bu haber 11494 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Dünyanın en büyük gıda buluşmalarından biri olan CNR Food İstanbul, bu yıl da ziyaretçilerini sürprizlerle karşıladı. 20 ülkeden 2.000’in üzerinde markaya ev sahipliği yapan dev buluşmada, bu yıl ilk kez bir fuar içerisinde Alkollü İçecekler ve Gurme Özel Bölümü düzenlendi. Yerli ve yabancı alkollü içki üreticileri ile 2.500’ü aşkın satın almacının bir araya geldiği özel bölümün konsept danışmanlığını ise Taner Öğütoğlu üstlendi.

CNR Holding kuruluşlarından İstanbul Fuarcılık tarafından, Türkiye Gıda ve İçecek Federasyonu (TGDF), Tüm Gıda Dış Ticaret Derneği (TÜGİDER) ve Tarım Ürünleri Hububat Bakliyat İşleme ve Paketleme Sanayicileri Derneği (PAKDER), Ticaret Bakanlığı ve KOSGEB desteğiyle organize edilen CNR Food İstanbul - Gıda ve İçecek Ürünleri, Gıda İşleme Teknolojileri Fuarı, bu yıl ilk kez bir fuar içerisinde düzenlenen Alkollü İçecekler ve Gurme Özel Bölümü’yle ilgi odağı oldu. 

Taner Öğütoğlu konsept danışmanlığını üstlendi

20 ülkeden 2.000’in üzerinde markaya ev sahipliği yapan CNR Food İstanbul fuarında T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı Tütün ve Alkol Dairesi Başkanlığı’nın resmi onayı ile düzenlenen özel bölüm, yerli ve yabancı alkollü içki üreticileri ile dünyanın dört bir yanından gelen sektör profesyonellerini bir araya getirdi. 4 günde binlerce ziyaretçinin ağırlandığı fuar kapsamında organize edilen Alkollü İçecekler ve Gurme Özel Bölümü’nün konsept danışmanlığını ise Türk şaraplarını dünya markası yapmak için uluslararası çalışmalar yapan Taner Öğütoğlu üstlendi. Fuara ayrı bir renk katan bu özel bölüm, aynı zamanda ihracata da önemli katkılar sağladı. 

Avrasya’nın en büyük sektör fuarına dönüşecek

Üretici ve ithalatçı firmaların katıldığı bu özel bölümü, yerli ve yabancı hipermarket zincirlerinin satın almacıları, turizm sektörüne hizmet veren Türkiye’deki tüm 5 yıldızlı otel ve birinci sınıf tatil köylerinin yetkilileri ve üst segment restoran ile bar işletmecileri ziyaret etti. 2.500’ü aşkın yabancı satın almacının katıldığı fuarda, bu özel bölümde de B2B ikili iş görüşmeleri gerçekleştirildi. BDT ve Rusya, Körfez Ülkeleri, Balkanlar ve Orta Doğu ülkelerinin alkollü içecek talebini karşılayarak, ihracatın önünü açması beklenen bu özel bölümün, önümüzdeki yıllarda Avrasya’nın en büyük sektör fuarına dönüştürülmesi hedefleniyor.

ETİKETLER :
AAAAA EKİCİ SNOB AKKOMARKA-1 Ülker Vegan Çikolata

ÖNERİLEN HABERLER

EKİCİ ÖDÜL BANNER Reis Gıda Metro Türkiye
KAHVE DÜNYASI