Muratbey’in inovatif peynirleri Hollanda’da peynir sevenlerle buluşacak

Muratbey’in inovatif peynirleri Hollanda’da peynir sevenlerle buluşacak

Bu haber 3033 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Türkiye’nin yerli peynir markası Muratbey, 28-29 Mayıs’ta Amsterdam’da kapılarını açacak olan PLMA Fuarı’na katılacak. Peynir ülkesi olarak bilinen ülkelerdeki tanıtım faaliyetlerine hız veren Muratbey; fuarda halk sağlığına katkı sağlayan D vitamini ile zenginleştirilmiş ‘Plus’ serisi, Kaymaklı, Misto ve ödüllü Burgu peynirleri başta olmak üzere tüm inovatif ürünlerini Avrupalı peynir severlerin beğenisine sunuyor.

Türk peynir sektörünü ürettiği inovatif ürünlerle dünya ligine taşıyan Türkiye’nin yerli peynir markası Muratbey, Hollanda’nın başkenti Amsterdam’da 28-29 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan ve dünyanın önde gelen üreticilerini buluşturan PLMA Fuarı’na katılacak. Muratbey fuarda, halk sağlığına katkı sağlayan D vitamini ile zenginleştirilmiş ‘Plus’ serisi, Kaymaklı, Misto ve ödüllü Burgu peynirleri başta olmak üzere seçkin ürünlerini Avrupa’lı peynir severlerle buluşturacak. Almanya ve Hollanda başta olmak üzere Avrupa'daki peynir ülkelerindeki tanıtım faaliyetlerine yoğun şekilde devam eden Muratbey, bu pazarlarda yakaladığı istikrarlı büyümeyi sürdürmeyi hedefliyor.

Sağlıklı ve lezzetli ürünleriyle her geçen gün daha fazla tüketiciye ulaştıklarını ve dünya markası olma hedeflerine adım adım ilerlediklerini söyleyen Muratbey Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Erol, “2008’den bu yana 60’a yakın ülkede marka tescili aldık. Turquality kapsamında süt ürünleri üreticisi olan yalnızca 3 firmadan biri ve tek peynir markası olarak 2018’den beri Türkiye’den Almanya, Fransa, İngiltere, Belçika, Danimarka, Avusturya ve Hollanda başta olmak üzere AB ülkelerine sürekli yükselen bir grafikle peynir ihraç ediyoruz. Bugün Avrupa Birliği, Ortadoğu ülkeleri, ABD ve Türki Cumhuriyetler ağırlıklı olmak üzere 5 kıtaya ihracat yapma noktasına geldik. Bu süreçte Ar-Ge çalışmalarımız sonucu geliştirdiğimiz özel peynirlerle birlikte Muratbey, 300’ü aşkın ürün çeşidine ulaştı. Muratbey’in sağlıkla lezzeti buluşturan özel ürünlerini bu ve benzeri organizasyonlarda dünyanın büyük şirketleri ile  buluşturarak daha çok kişinin peynirlerimizi tanımasını arzuluyoruz.” dedi.

Yarım yüzyılı aşan deneyim ve Ar-Ge çalışmaları sayesinde büyük bir alışkanlığı tersine çevirerek peyniri 7’den 70’e herkesin günün her saati tüketilebileceği bir atıştırmalığa dönüştürdüklerini vurgulayan Necmi Erol sözlerine şöyle devam etti: “Dünya çapında eksikliği yaşanan D vitamini başta olmak üzere prebiyotik, whey protein gibi vücudumuz için yararlı değerleri peynirlerimizle buluşturarak toplum sağlığını destekleyen zenginleştirilmiş inovatif peynirler ürettik. Bu yenilikçi ve güvenilir peynirlerimiz büyük beğeniyle karşılandı. Burgu, Kaymaklı, Topi, Sürmeli, Misto, Naturena çeşitleri, Plus serisi D vitaminli yenilikçi peynirlerimiz yanında Anadolu Lezzetleri, Antep, Örgü, Izgara Peynir, Van Otlu Peynir ve Tel Peynir gibi yöresel çeşitlerimizi de içeren geniş bir ürün gamı ile 5 kıtaya ihracat yapıyoruz. Sağlıklı ve kaliteli ürünlerimizle dünyadaki olumlu “Türk Malı” imajını destekleyerek ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek, ihracatımızı artırarak ülke ekonomisine değer katmak için çalışmalarımızı gayretle sürdüreceğiz”.

ETİKETLER :
AAAAA EKİCİ SNOB AKKOMARKA-1 Ülker Vegan Çikolata

ÖNERİLEN HABERLER

EKİCİ ÖDÜL BANNER Reis Gıda Metro Türkiye
PASTAVİLLA MAKARNA KAHVE DÜNYASI