Amandine Patisserie'nin çikolata dünyasında yeni keşiflere hazır olun

Amandine Patisserie'nin çikolata dünyasında yeni keşiflere hazır olun

Bu haber 1358 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

InterContinental Istanbulun içinde yer alan Amandine Patisserie, Belçika çikolatasının benzersiz dokusu ve zengin lezzetiyle misafirlerine unutulmaz bir çikolata deneyimi sunuyor.

Amandine Patisseriede Belçika çikolatası, özel eritme ve soğutma teknikleri kullanılarak özenle işlenip; trüf, kalıp ve ganaj çikolatalara dönüşüyor. Mevsim meyvelerinin de yer aldığı lezzetler; mevsiminde taze çilek, kavun, frambuaz, şeftali gibi meyvelerle bir araya gelip, şefin özel reçetesiyle buluşuyor. Kış aylarında ise kestane, nar, muz ve portakal kabukları çikolatalara sıcak bir dokunuş katıyor. Vegan, glutensiz ve laktozsuz seçenekleriyle her zevke hitap eden mekanın çikolata menüsünde 9 farklı çikolata çeşidi bulunmakta olup, her 2 ayda bir yeni lezzetler de menüye eklenip çikolataseverler ile buluşuyor. 

Özel günlerinizde sizi ve sevdiklerinizi şımartmak için hazırlanan hurmalı çikolatalar başta olmak üzere, klasik tatların yanı sıra tiramisulu, earl greyli çikolatalar da Amandine Patisserienin çikolata menüsünde yer alıyor. Aynı zamanda ön sipariş üzerine müşterilerinin istekleri doğrultusunda özel üretim yaparak siparişleri kişiselleştiren Amandine Patisserie, kendini ve sevdiklerini çikolatayla şımartmak isteyenler için çikolatayı sanata dönüştürmeye devam ediyor. Gerçek çikolatanın tadını çıkarmak ve kendinizi şımartmak için yolunuzu en kısa sürede Amandine Patisserie'ye düşürün. 

ETİKETLER :
AAAAA EKİCİ SNOB AKKOMARKA-1 Ülker Vegan Çikolata

ÖNERİLEN HABERLER

EKİCİ ÖDÜL BANNER Reis Gıda Metro Türkiye
PASTAVİLLA MAKARNA KAHVE DÜNYASI