Arı Ürünlerinde Gelenekten Geleceğe 2 Asırlık Tecrübe…

Arı Ürünlerinde Gelenekten Geleceğe 2 Asırlık Tecrübe…

Bu haber 6831 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Gıda Sektörünün Önemli İsimlerinden Yayla Balpınarı 2 Asra Yakın Bir Süredir İnsan Sağlığı İçin Arı Ürünleri, Bal Ve Preparatları Üreten Bir Kuruluş..

Geçmişi 1820’lere dayanan Yayla Balpınarı Gıda tam 203 yıllık bilgi birikim ve üretimiyle varlığını sürdüre gelen bir aile şirketidir. Kuşaklar boyunca oluşturduğu tecrübe ve birikimini bugün modern ve teknolojiyle donatılmış üretim tesislerinde bir geleneğe dönüştürmenin onuruyla geleceğe güvenle yürümektedir.

Yayla Balpınarı Dünden Bugüne, Hep Daha iyiye Düşüncesiyle Üretiyor..

1975 yılında Arı ürünlerinden Süzme ve Petekli Ballar, Arısütü, Polen Ve Propolis olmak üzere ürün portföyünü genişleten kuruluş İzmir Çamdibi Sanayi Bölgesi’nde 900 metrekare kapalı alanda kurulu üretim üssünde profesyonel kadrosu, uzman teknik ekibiyle faaliyetine devam etmektedir..

“Kalite Standartı Ve Referansıyla” Üretim

Referanslarını tüketicilerinin bir takdiri olarak kabul eden; tüketicilerine olan saygı ve güvenirliği “Kalite Standartı Ve Referansıyla” anlayışında bulan kuruluş modern üretim tesislerinde hijyen, sağlık ve kalitesinden asla taviz vermeksizin son teknolojik ekipmanlarıyla üretimde bulunduğu en seçkin ürünlerini nihai müşterilerine kadar ekonomik fiyatlarda ulaştırmanın haklı gururunu yaşamaktadır.

Yayla Balpınarı 2007 yılında ISO 9001 ve ISO 22000; “Kalite Yönetim Sistemi ve Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi” sertifikalarıyla sektördeki kalite ve güvenli gıda üreten bir kuruluş olarak tescil ettirmiştir.

Yayla Balpınarı Hammadde temininden müşterisiyle buluştuğu market raflarına ve sofralarımızdaki damak tadına kadar daima kaliteli ürünler sunmayı amaç ve prensip edinen bir kuruluş olmuştur.

Yediden yetmişe olan tüketicilerin gıda sağlığında önemli yer edinen Yayla Balpınarı ürün gamında oldukça geniş bir yelpazeye sahip. Bu ürünler yöre florasına ve toplanma aşamasında çeşitli kategorilere ayrılmaktadır.

Yöresel Ballar: Altınarı Süzme Çiçek Balı, Balpınarı Kasnak Karakovan Balı, Balpınarı Kesme Petekli Çiçek Balı, Balpınarı Petekli Çiçek Balı,

Salgı Balları: Balpınarı Meşe Balı, Balpınarı Sedir Balı, Balpınarı Special Çam Balı, Balpınarı Süzme Çam Balı, Yayla Süzme Çam Balı,

Petekli Ballar: Altınarı Petek Çerçeve Balı, Karakovan Balı, Balpınarı Kasnak Karakovan Balı, Balpınarı Kesme Petekli Çiçek Balı, Erzincan Çerçeve Petekli Çam Balı, Yayla Çerçeve Petekli Bal, Yayla Kesme Petekli Bal,

Çiçek Balları: Altınarı Süzme Çiçek Balı, Balpınarı Hayat Balı, Balpınarı Ihlamur Balı, Balpınarı Karabaşotu Balı, Balpınarı Kestane Balı, Balpınarı Keven Kekik Balı,

Özel Seçim Ballar: Balpınarı Hayıt Balı, Balpınarı Ihlamur Balı, Balpınarı Lavanta Balı, Balpınarı Meşe Balı, Balpınarı Multiflora Yayla Balı, Balpınarı Sedir Balı, Balpınarı Tütsü Balı vb. pek çok ürün çeşitliliğine sahiptir.

Kuruluş bu ürün çeşitlerini “Altınarı”, “Apitherbal”, “Balpınarı”, “Elvançiçek”,”Erzincan”, “Frujel”, “Orjinbal”, “Turabi”, “Yayla” markaları altında tüm market ve mağazalarda tüketicisinin beğenisi ve satışına sunulmaktadır. 

ETİKETLER :
AAAAA EKİCİ SNOB AKKOMARKA-1 Ülker Vegan Çikolata

ÖNERİLEN HABERLER

EKİCİ ÖDÜL BANNER Reis Gıda Metro Türkiye
PASTAVİLLA MAKARNA KAHVE DÜNYASI