Snob’un sokak lezzetleri ile ayaküstü bir mola..

Snob’un sokak lezzetleri ile ayaküstü bir mola..

Bu haber 3014 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Yeme içme sektöründe 12 marka ve 40’ın üzerinde restoran ile faaliyet gösteren Akkomarka, sokak lezzetlerini gurme bir deneyime dönüştüren markası Snob Street Food ile birbirinden enfes seçenekler sunmaya devam ediyor. 

Hamburger zincirleri arasında, Amsterdam’da şubesi olan tek Türk markası Snob Street Food, hamburger çeşitlerinden atıştırmalık tabaklarına, birbirinden leziz ve doyurucu menüsüyle şehrin gözde noktalarında sizleri bekliyor. 

 

Sokak lezzetlerine rafine bir dokunuş getiren Snob Street Food, misafirlerinin damaklarında unutulmaz lezzetler bırakmayı sürdürüyor. 

 

Sokak lezzetlerinde gurme bir deneyim


Birbirinden zengin atıştırmalıklar, Benji, Jo Burger, Snob Dogg, Satır Sucuk Dürüm, Classic Hamburger, vegan ve vejetaryen hamburger çeşitleri ile misafirlerine eşsiz bir ziyafet sunuyor.

 

Sokak lezzetlerinin dinamizmini; kaliteli ve temiz malzemeler kullanan eğitimli şefler ile gurme bir deneyime dönüştüren Snob Street Food, sokak lezzetlerini şehrin yeme içme kültürüne kazandırmayı başarıyor. Bu benzersiz deneyimin arkasında ise, dünyanın farklı kültürlerinden ve sokaklarından alınan ilham, yıllar süren bir araştırma ve tabii sokağa duyulan saygı var. 

 

Keyif ve lezzeti, sokak yemekleri ile kaliteyi bir araya getiren Snob, Amsterdam’ın yanı sıra, Bağdat Caddesi, Galleria Alışveriş Merkezi, Moda ve Özyeğin Üniversitesi şubeleriyle, herkesi ayaküstü bir lezzet deneyimine davet ediyor. Ayrıca, dilerseniz %50’ye varan indirim fırsatlarıyla Yemek Hazır uygulaması üzerinden sipariş vererek Snob lezzetlerini deneyimleyebilirsiniz. 

 

Akkomarka

 

Yeme içme sektöründe 12 marka ve 40’ın üzerinde restoran ile faaliyet gösteren Akkomarka, ülke gastronomisine ilham kaynağı olan markalar yaratmaya yolunda hızlı adımlarla ilerliyor. Türk mutfağını dünyada temsil edecek global markalar yaratma vizyonunu gelişim odaklı stratejisiyle destekleyen ve sektöre yepyeni bakış açıları katmayı hedefleyen marka, yenilikçi yaklaşımlarla, farklılaşan yeme içme deneyimleri tasarlıyor. Temel prensibi sürdürülebilirlik olan Akkomarka; farklı mutfakları ve lezzetleri, benzersiz konseptler, üstün hizmet kalitesi ve hijyen standartlarıyla zenginleştiriyor. Marka; “Sorumlu Restoran Hareketi Projesi”ne dahil ettiği Köşebaşı, Ali Ocakbaşı, Perihan Meyhane, Yamo Sushi, Snob Street Food,

Ringa Sea Food, Ken Sushi, Donkey, All Day Catering ve Mr. Meat olmak üzere, tüm markaları ile sürdürülebilir dünya hedefinde üzerine düşen görevi üstleniyor.

ETİKETLER :
AAAAA EKİCİ SNOB AKKOMARKA-1 Ülker Vegan Çikolata

ÖNERİLEN HABERLER

EKİCİ ÖDÜL BANNER Reis Gıda Metro Türkiye
KAHVE DÜNYASI