Dünya Kahve Günü’nün Özel İkramı Çikolata Aromalı Kahve Godıva Cafelerde Sizleri Bekliyor

Dünya Kahve Günü’nün Özel İkramı Çikolata Aromalı Kahve Godıva Cafelerde Sizleri Bekliyor

Bu haber 24025 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Eşsiz Belçika çikolatasını harika tatlara dönüştüren GODIVA CAFE, 1 Ekim Dünya Kahve Günü’nü tüm misafirlerine kahve hediye ederek kutlamaya hazırlanıyor. 

1926’dan bugüne tüketicilere premium çikolata deneyimi sunan GODIVA, 1 Ekim Dünya Kahve Günü’nü kahve tutkunlarıyla birlikte tüm mağazalarında kutlamaya hazırlanıyor. GODIVA bu özel günde, mağazalarını ziyaret eden tüm misafirlerine eşsiz çikolata aromasına sahip ve yüzde 100 Arabica çekirdeklerinden oluşan eşsiz lezzeti Çikolata Aromalı Kahveikram ediyor.  Dünya Kahve Günü’nde aynı zamanda tüm kahve çeşitleri ve setler, godiva.com.tr’de yüzde 30’a varan indirimlerle satışa sunulacak.

Dünyanın önde gelen premium çikolata markası GODIVA, 1926 yılında Brüksel’de Belçikalı çikolatacı Pierre Draps tarafından kuruldu. Kuruluşundan yaklaşık 100 yıl sonra bile GODIVA çikolatasının her parçası hala aynı kalitede, Belçika’ya özgü ustalık ve dünyanın en iyi içeriğiyle farklılaşıyor. GODIVA’nın tüm dünyada 100’den fazla ülkeye dağıtımı bulunuyor. Müşteriler, GODIVA’yı markaya ait ikonik butik mağazalar, duty free’ler, kafeler, e-ticaret kanalıyla ve birçok seçkin mağazada deneyimleyebiliyor. GODIVA kendini tüketicinin beklentilerinin üzerinde yenilikçi, lezzetli yiyecek ve içecek ürünleri sunmaya ve onlara mükemmel anlar yaşatmaya adıyor. Ünlü trüfleri ve çift kalıpla üretilen çikolatalarından Avrupa tarzı bisküvilerine, ayrı ayrı paketlenmiş çikolataları, sıcak çikolatası, dondurmalı ürünleri ve diğer lezzetleriyle GODIVA, misafirlerine en leziz çikolata deneyimini sunmayı vadediyor. Sosyal sorumluluk sahibi bir şirket olarak GODIVA, dünya çapında sürdürülebilir uygulamaları ve programları destekliyor. Şirket aynı zamanda kakao çiftçilerini desteklemek, çevreyi korumak, yaşadığımız ve çalıştığımız toplulukları güçlendirmek için tasarlanmış küresel uygulamalar ve programlara da sahip.

ETİKETLER :
AAAAA EKİCİ SNOB AKKOMARKA-1 Ülker Vegan Çikolata

ÖNERİLEN HABERLER

EKİCİ ÖDÜL BANNER Reis Gıda Metro Türkiye
KAHVE DÜNYASI