Özsüt’ün Eylül sürprizleri cezbediyor!

Özsüt’ün Eylül sürprizleri cezbediyor!

Bu haber 29248 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Yaza veda ederken, Özsüt Eylül ayına özel lezzetleriyle sizi enerji ve mutluluk depolamaya davet ediyor. İtalya’dan tüm dünyaya yayılan ve kahve severlerin vazgeçemediği tat Tiramisu, bu aya özel fiyatıyla satışa sunulurken; Mango&Passion ve kahve, ayın en tatlı ikilisi olarak Özsüt’lerde yerini alıyor. 

Özsüt, Eylül ayını enerjinizi yükseltecek lezzetlerle karşılıyor. Kahve ve tatlının muhteşem uyumu ile damaklarda yer eden “Tiramisu” bu aya özel fiyatıyla tatlı severlerle buluşuyor.

İtalya’dan gelen ve çekici tadıyla tüm dünyaya yayılan eşsiz lezzet Tiramisu, Özsüt’ün maharetli ustaları tarafından orijinaline sadık kalınarak özenle hazırlanıyor. Özsüt, Tiramisu reçetesini hazırlarken sade tiramisu kekini kahveli şurupla ıslatıyor ve orijinal Mascarpone peyniri ile hazırlanmış kremayı katlarına yerleştirerek, lezzetlendiriyor. Son dokunuşu ise üzerine serpiştirdiği kakao tozu ile yapıyor ve Tiramisuya o çekici kahverengi dokusunu kazandırıyor.

Tiramisu, Eylül ayı boyunca sadece 225 TL’lik (6 kişilik) fiyatıyla Özsüt’lerde yerini alırken, Özsüt’ün farklı lezzetler peşinde olanları cezbedecek tatlı bir sürprizi var. Eylül ayı ikilisi, beyaz ve fındık parçacıklı sütlü çikolata, passion fruit ve mangolu kremayla hazırlanan Mango&Passion ve tatlı keyfine keyif katacak sade Filtre Kahve ya da Americano, yalnızca 65 TL’ye satışa sunuluyor. 

Özsüt’ün 1938 yılında İzmir Kemeraltı’nda başlattığı tatlı serüveni, bugün 45 ilde 150’ye yakın mağazası, üç bine yakın çalışanı ve on binlerce misafiriyle sürüyor. STP Gıda altında bayilik sistemiyle faaliyetlerini büyüten Özsüt’ün geleneksel tatları, ülkemizde olduğu gibi yurt dışında da yoğun ilgi görüyor. Bu doğrultuda Türkiye dışında da yatırımlarına devam eden marka, Azerbaycan’da bulunan 5 şubesiyle yurt dışındaki lezzet tutkunlarına da ulaşıyor. Özsüt’ün ürün gamı içerisinde pasta, sütlü ve şerbetli tatlılar, unlu mamuller, dondurma, kaymak, çikolata, kahve, Türk ve dünya mutfağından özel lezzetler yer alıyor.

ETİKETLER :
AAAAA EKİCİ SNOB AKKOMARKA-1 Ülker Vegan Çikolata

ÖNERİLEN HABERLER

EKİCİ ÖDÜL BANNER Reis Gıda Metro Türkiye
KAHVE DÜNYASI